Over ons

Welkom in de creatieve wereld van Colorfol.
Colorfol

Colorfol

Het zaadje van Colorfol is nog maar net geplant en ons jonge bedrijf zit volop in de groei. Gepassioneerd gaan wij elke uitdaging aan en streven wij ernaar om de wensen van de klant uit te doen komen. Vanaf het allereerste ontwerp tot de uiteindelijke realisatie, werken wij actief met u samen om het perfecte resultaat te bekomen.

Wij bieden u een brede waaier aan grafische diensten en producten ter ondersteuning van uw merk, product, bedrijf of organisatie aan. Colorfol staat graag in voor het ontwerp van uw huisstijl en logo, maar ook voor het ontwerpen van affiches, posters, flyers, folders, brochures, uitnodigingen, kaarten, banners, spandoeken, magazines, catalogi en nog veel meer.

Reeds vanaf de ontwerpfase zorgen wij voor een sterk ontwerp zodat wij keer op keer zorgen voor een geslaagde realisatie. Elke realisatie leveren wij gebruiksklaar als PDF-bestand aan ofwel staan wij in voor een zorgvuldig afgewerkt eindproduct.

Met de technologische vooruitgang die vandaag de dag zich manifesteert, kiezen wij er voor om niet stil te staan en steeds up-to-date blijven. Daarom investeren wij voortdurend in het nieuwste materiaal, de beste software en volgen wij regelmatig vakopleidingen.

Bovendien kiezen wij voor één vast aanspreekpunt, want uw tijd is kostbaar. Om voor een grotere impact te zorgen kiezen wij voor deze aanpak. Efficiëntie en snelle feedback zijn dus een must. U hebt dus een vast aanspreekpunt voor alle communicatie, de calculatie, planning, levering en facturatie.

Het uiteindelijke doel van elk project dat wij realiseren, is om uw diensten of producten beter te doen verkopen. Onze creatieve geest is daarom ook commercieel ingesteld om zo het ideale resultaat te bekomen.

Interesse Om Met Ons Samen Te Werken?

Wij staan voor u klaar, we luisteren, onderzoeken, adviseren en creëren. We spreken mensentaal en begeleiden u eerlijk en transparant. Neem contact op voor meer informatie!