Logo & Huisstijl Laten Ontwerpen

Een eerste indruk die maakt u maar één keer.

Een eerste indruk die maakt u maar één keer en is daarom van cruciaal belang voor het succes van uw bedrijf. Daarom is een sterk logo en een professionele huisstijl net datgene dat het verschil maakt. Colorfol stemt haar ontwerp af op de stijl die uw bedrijf uitstraalt en past zich aan de doelgroep die u wilt aanspreken aan. Op die manier zal een sterk logo uw bedrijf doen groeien.

  • Logo
  • Briefpapier
  • Enveloppen
  • Naamkaartjes
  • Social Media Advertising
  • Balpennen en Notitieblokken
Uw persoonlijke huisstijl geeft u een professionele look en zal uw bedrijf boosten naar meer naamsbekendheid.” – Niels Verheijen, zaakvoerder Colorfol

Een huisstijl of “het merk” is een ongelooflijk belangrijk onderdeel van de reputatie en marketing van een bedrijf. Als u hiermee de nagel op de kop kan slaan dan wint u aan vertrouwen, loyaliteit en noemenswaardigheid.

Een merk is de perceptie, de essentie of belofte van wat zal worden geleverd of ervaren door uw klanten of gebruikers. Een doordachte huisstijl is zoveel meer dan enkel een logo. Het is hoe de man in de straat de diensten, producten of organisatie ervaart. En dat wordt bepaald door de manier waarop de mensen in contact komen met uw merk; bijv. Door advertenties met een consistente boodschap.

De reputatie van uw bedrijf staat of valt met de juiste huisstijl.

Een Werkwijze Die Succes Boekt

Om een doeltreffend logo en huisstijl te laten ontwerpen, beginnen wij met een kennismakingsgesprek. Wat komt er aan bod in dat gesprek? Simpel – wij vragen wie u bent en waar uw bedrijf voor staat. Tijdens dat gesprek wroeten wij naar alle informatie die wij nodig hebben om het gewenste eindresultaat te bereiken.

Schrik dus niet wanneer wij u gaan bestormen met vragen. Dat is onze methode om ons beter in te leven in uw visie, uw klanten en uw bedrijf. Vanaf dit moment beginnen onze creatieve sappen te vloeien en gaan wij van start.

Met alle informatie in acht, beginnen wij met het ontwerpen van de verschillende onderdelen van uw huisstijl. Hierbij houden we rekening met uw bedrijfstak, budget & uitstraling en laten wij uw merk tot leven komen aan de hand van een logo, briefpapier, enveloppen, naamkaartjes, balpennen, notitieblokken, belettering, gevelreclame, sociale media, etc.

Interesse Om Met Ons Samen Te Werken?

Wij staan voor u klaar, we luisteren, onderzoeken, adviseren en creëren. We spreken mensentaal en begeleiden u eerlijk en transparant. Neem contact op voor meer informatie!
Contacteer Ons

Interesse Om Met Ons Samen Te Werken?

Wij staan voor u klaar, we luisteren, onderzoeken, adviseren en creëren. We spreken mensentaal en begeleiden u eerlijk en transparant. Neem contact op voor meer informatie!